فواید و خواص گیاه کاسنی در بارداری و شاه تره چیست

در این مطلب از سایت جسارت به فواید و خواص گیاه کاسنی در بارداری و شاه تره چیست می پردازیم امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد

کاسنی،کاسنی در بارداری،کاسنی چیست،کاسنی فرنگی،کاسنی تلخ،کاسنی و شاتره،کاسنی قرمز،خوردن کاسنی در بارداری،مصرف کاسنی در بارداری،تاثیر کاسنی در بارداری،خاصیت کاسنی در بارداری،اثر کاسنی در بارداری،جوشانده کاسنی در بارداری،طبع کاسنی چیست،برگ کاسنی چیست،فواید کاسنی چیست،سبزی کاسنی چیست،کاسنی تلخ چیست،کاسنی فرنگی چیست،کاسنی فرنگی یا آندیو

کاسنی یکی از گیاهان پرخاصیت در کشور ایران است.بهتر است بدانید که خواص دارویی آن به قرار زیر است اما اینکه در زیبایی کودک نقش داشته باشد ،مطلبی نیافتم.گفتنی است قلب، کبد و کلیه را فعال می کند.در واقع این گیاه گیاهی پایا، علفی به ارتفاع 5/0 تا5/1 متر است. ریشه ای قوی و دراز به رنگ قهوه ای دارد.گیاه معمولی، یک گیاه دارویی پایا با گل‌های آبی یا ارغوانی است. این گیاه در اصل بومی جهان قدیم است و بعداً در قاره آمریکا نیز به‌صورت گیاه خودروی کنار جاده‌ای درآمده است. منشأ اصلی این گیاه اروپای مرکزی، مناطق غربی و مرکزی آسیا و شمال آفریقا است و پراکندگی وسیعی در نواحی مختلف ایران به خصوص شهرستان اقلید، آذربایجان و مناطق کوهستانی خراسان دارد. به آب و هوای خنک، آفتابی یا کمی سایه نیاز دارد و گرمای شدید تابستان را تحمل نمی‌کند. 

کاسنی ، خواص کاسنی , کاسنی در بارداری , کاسنی فرنگی , کاسنی تلخ

کاسنی

جالب است بدانید که برگهای آن متناوب و پوشیده از تارهای فراوان در اطراف و گلبرگهای میانی می باشد.همچنین قسمت مورد استفاده کاسنیها، برگ، ریشه و دانه آن می باشد.

فواید کاسنی

کاسنیها در پزشکی اهمیت بسیاری داشته است.

به طوری که ابن سینا پزشک بزرگ مسلمان در مورد این گیاه و خواص آن رساله ای نوشته است.

دانشمندان علم گیاه شناسی برای این گیاه خواص و آثار زیر را برشمرده اند:

در واقع این گیاه باز کننده و حمل کننده ماده بیماری کبد است.

کاسنی ، خواص کاسنی , کاسنی در بارداری , کاسنی فرنگی , کاسنی تلخ

خواص کاسنی

جالب است بدانید که این گیاه مسکن عطش و حرارت درونی است. این گیاه در درمان التهابات معده و پاک کردن مجاری ادراری، مؤثر می باشد.لازم است بدانید که اگر آب پخته این گیاه را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب های طولانی و مداوم است.قابل ذکر که مالیدن آب این گیاه به محل های خارش بدن بسیار مفید می باشد.در واقع غرغره آب این گیاه با فلوس برای گلودرد، ورم و سوزش گلو مفید است. فرمول مذکور برای درمان ورم حلق (لارنژیت) و تورم مفصلی نافع است.گفتنی است که مصرف تخم این گیاه، کمی با حالت تهوع همراه است که باید در آن سکنجبین اضافه کنید.اصولا ریشه این گیاه در باز کردن و روان شدن اخلاط بسیار مؤثر می باشد.به طور کلی ریشه این گیاه، مجاری گوارشی را پاک می کند و بهترین تصفیه کننده خون است. ریشه این گیاه در از بین بردن ورم احشا خیلی مؤثر است.جالبه که ریشه این گیاه بهترین دارو برای آب آوردن شکم است و در نفخ و تحلیل مواد بسیار نافع می باشد.به یاد داشته باشیم ریشه این گیاه برای تقویت معده، زیاد کردن ادرار و رفع درد مفاصل و ضد یرقان مفید است.

کاسنی ، خواص کاسنی , کاسنی در بارداری , کاسنی فرنگی , کاسنی تلخ

کاسنی در بارداری

درواقع عرقاین گیاه که از گیاه تازه گرفته شده باشد برای خنکی به کار می رود.برگ های این گیاه دارای املاح پتاس است و جوشانده آن برای تصفیه خون، تقویت معده و اعضا به کار می رود.این گیاه انواع مختلف دارد که ریشه و برگ های آن در پزشکی، در بهبود تب ها، یرقان (زردی) و انسداد مجاری صفراوی مفید می باشد.در واقع  تمام قسمت های این گیاه مخصوصاً ریشه و برگ آن، محرک صفرا است و به عمل هضم کمک می کند.و اثر آن در نارسایی های کبدی، قولنج های کبدی و ناراحتی های صفراوی آشکاراست.گفتنی است که این گیاه در ازدیاد نطفه و زیبایی چهره کودک تازه متولد مفید می باشد.این گیاه انسان را از ابتلا به قولنج نگه می دارد.

کاسنی ، خواص کاسنی , کاسنی در بارداری , کاسنی فرنگی , کاسنی تلخ

کاسنی فرنگی

این گیاه ، توان و نیروهای بدنی را تجدید می کند. این گیاه در ضعف اعصاب، ضعف چشم و فشار خون مفید می باشد.این گیاه، قلب، کلیه، کبد را فعال و با نشاط می گرداند. این گیاه رحم را به وظیفه طبیعی خود وا می دارد.در واقع  برگ این گیاه، دارای مقداری ویتامین«ث»‌است و لذا در حفظ جوانی مؤثر است. برگ این گیاه، زهر طحال را از بین می برد.و کیسه صفرا، یرقان و دردهای معده و کبدی را معالجه می نماید.

درمان چربی خون ؛ ورزش کردن و دویدن، کاهش وزن، سیگار نکشیدن، مصرف روغن‌های خوب و مناسب(مثل روغن زیتون تصفیه شده، روغن حیوانی و روغن کنجد)، اجتناب از مصرف زیاد برخی مواد غذایی(مثل سیب زمینی، آرد، شکر، برنج سفید و…)، حجامت، استفاده از گوشت سفید، سیر، شوید، شاهتره، کاسنی، عرق خارشتر، عرق بید، عناب، قره قات، بنفشه، انار، اسپرزه، کدو، خیار، ترشک، بر هندی، کاهو و تخم کاهو، قدومه، سپستان و سماق.

کاسنی